Приветствую Вас Посититель | RSSГлавная | | Регистрация | Вход
Bремя
Меню сайта
Главная » 2011 » Январь » 1 » Canyon graffiti festival
06:41
Canyon graffiti festival


"Canyon Graffiti" festivālā apzīmēs 6 automašīnas un radīs mākslu 130m² platībā

Elkor aicina apmeklēt Canyon Graffiti festivālu, kas notiks 23.oktobrī Rīgā, pie t/c Elkor Plaza. Apzīmējot 130m², pasākumā sacentīsies konkursā uzvarējušie graffiti amatieri, graffiti profesionāļi apzīmēs 6 automašīnas, visas dienas garumā būs jautrība 5 dīdžeju un repera Ozola vadībā ar dažādiem konkursiem un balvām.

 

"Graffiti ir ielu māksla, kas nereti tiek nosodīta, taču ar tās palīdzību vide, ēku sienas un rajoni visā pasaulē tiek atdzīvināti, kļūstot par kolektīvu teritoriju, radot jaunu kultūru. Šodien graffiti ir iekarojis jau vairāk nekā tikai ielas. Piemēram, Canyon ražo datora aksesuārus, kurus rotā graffiti zīmējumi - Latvijas profesionālā graffiti mākslinieka zīmējumi, kas uzvarēja starptautiskā konkursā Urban Art. Tas pierāda to, ka graffiti arvien vairāk kļūst par dzīvesveidu," stāsta Canyon pārstāvis Latvijā Igors Gluhovs.

"Tā kā Elkor ir veikalu tīkls ar ļoti plašu preču sortimentu dažādiem vecumiem un gaumēm, ar prieku rīkojam šo Canyon Graffiti festivālu, lai parādītu graffiti mākslas pozitīvo pusi, dotu iespēju izpausties amatieriem, profesionāļiem un vienkārši interesentiem, kā arī iepazīstinātu sabiedrību ar mūsu sadarbības partnera Canyon jaunumu - unikāliem datoru aksesuāriem. Aicinām apmeklēt šo netradicionālo pasākumu un pavadīt aizraujošas stundas alternatīvā atmosfērā," komentē Elkor mārketinga direktore Inta Grase.

Graffiti festivāla rīkošanā iesaistījušies Latvijas un Baltijas mērogā labākie graffiti mākslinieki, kas pasākuma laikā veidos graffiti uz 6 automašīnām. Līdz 21.oktobrim ikviens var konkursa kārtībā pieteikt savu automašīnu šai performancei mājas lapā www.canyongraffiti.lv.

Festivālā tiek dota iespēja izpausties arī graffiti amatieriem - līdz 21.oktobrim ikviens mājas lapā www.canyongraffiti.lv var iesūtīt savas skices un kontaktus, lai kandidētu uz 12 dalībnieku vietām, kas pasākumā sacentīsies 130m² platības apzīmēšanā par tēmu, kura tiks atklāta tikai pasākuma sākumā.

Festivāls būs interesants arī tiem, kuri ieradīsies tikai vērot graffiti mākslu, jo organizatori ir parūpējušies par radošu un izklaidējošu programmu. Jebkurš skatītājs, iedvesmojoties no graffiti māksliniekiem, varēs izmēģināt graffiti zīmēšanu un piedalīties konkursā "Graffiti keda".

23.oktobra Canyon festivāla programma 13.00-19.00:

• graffiti uz sešām automašīnām un laukuma 130 m² platībā,

• 14:00-16:00 ADIDAS ORIGINALS konkurss Graffiti keda

• profesionālo graffiti meistaru vērošana darbībā,

• oriģinālas un vērtīgas balvas festivāla dalībniekiem no CANYON

• apbalvošana plkst.19.00.

В крации от себя:
Графити фестиваль пройдет 23 октября возле "ELKOR PLAZA"!
Будет множество изветных райтэров старой школы и новый школы!
Будут производиться рисунки на машинах и безусловно на стенах.
Мероприятие продлится с 13:00-20:00!









Просмотров: 1752 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Для просмотра мини профиля,войдите на сайт как пользователь.
Логин:
Пароль:
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календарь
«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск